Anita fra Norge har sendt sin
vurdering af bogen "SAMSPIL"

Dette framstår som en varm og god bok som retter seg både til pleiepersonell og pårørende. Det er tydelig at boken er skrevet av pleiepersonell, derfor kan den oppleves som en lærebok for pleiepersonell, men den er skrevet på en mye varmere og mer menneskelig måte slik at jeg tror absolutt at pårørende også vil ha god nytte av den. Spesielt de som ønsker å forstå litt mer av sykdomsforløpet. Boken gjenspeiler det forfatteren innledningsvis sier den skal; belyser gode stunder, gir inspirasjon håp og glede og kan være et hjelpemiddel til å se mennesket bak sykdommen til tross for alle tap av funksjoner.
Boken oppmuntrer til aktiv omsorgsfull handling og nærhet selv når den demensrammede "er langt borte".

Denne boken kunne jeg absolutt tenke meg å sette på boklisten for anbefalt tilleggslitteratur :-)

Vennlig hilsen

Anita Magnor Bjerk
Praksiskoordinator
Østfold fagskole
Norge

Velkommen i forlagets webshop

 

HELSE FOR ENHVER PRIS

HELSE FOR ENHVER PRIS

akupunktur - zoneterapi - urtemedicin - irisdiagnose - homøopati - jordstråling

 
Forfatter: Samuel Pfeifer
 
Med stor sagkundskab undersøger den unge schweiziske læge dr. Samuel Pferfer nogle af de alternative behandlingsmetoder som akupunktur, zoneterapi, homøopati, irisdiagnose osv., der i vore dage bliver mere og mere populære.
 
I denne bog beskæftiger han sig især med at påpege paramedicinens baggrund og sigte, og gør herigennem læseren bekendt med, at man i dette lægevidenskabelige grænseområde ikke bare kan konsumere alt ukritisk, ligesom man heller ikke uden videre kan spise alle de svampe, der vokser i en skov.
 
Richard Kriese, som er en kendt radioevangelist, siger om bogen:
 
»Endelig er den her. En saglig bog, der med journalistisk træfsikkerhed giver en klar oversigt over den jungle, som de paramedicinske behandlingsmetoder udgør.
 
Pfeifer giver ikke bare nyttig orientering, han opstiller også advarselsskilte og viser hen til de åndelige svar, som overbeviste kristne har brug for igen at få øjnene op for.
Det er beundringsværdigt, hvordan denne unge læge ud fra sin medicinske baggrund afdækker de paramedicinske metoder, og ganske rigtigt tyder deres fremmarch som et konkret tegn på, at er i endetidens tidsalder.
Denne bog burde læses af alle sjælesørgere. Derudover skulle enhver, der er involveret med parapsykologiske metoder tilegne sig bogens oplysninger og derefter drage de nødvendige konsekvenser af dem.«
 
 
 
 
Fakta om bogen 
Titel HELSE FOR ENHVER PRIS
Forfatter Samuel Pfeifer
Indbinding Paperback
Udgivelses dato 1. oplag 1986 / 2. oplag 1993 / 3. oplag 2010
Antal sider 204
Størrelse 13 x 20 cm
ISBN 87-88897-36-2
Pris kr. 000,-
Originaltitel Gesundheit um jeden Preis
175,00 DKK
stk.
HELSE FOR ENHVER PRIS
 
 
 
 
 
 
Foldede kort m. kuvert
Foldede kort m. kuvert
 
CSundgaard Forlag & Foto | CVR: 34329516 | Østergade 34, Ørum, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 86652989