Anita fra Norge har sendt sin
vurdering af bogen "SAMSPIL"

Dette framstår som en varm og god bok som retter seg både til pleiepersonell og pårørende. Det er tydelig at boken er skrevet av pleiepersonell, derfor kan den oppleves som en lærebok for pleiepersonell, men den er skrevet på en mye varmere og mer menneskelig måte slik at jeg tror absolutt at pårørende også vil ha god nytte av den. Spesielt de som ønsker å forstå litt mer av sykdomsforløpet. Boken gjenspeiler det forfatteren innledningsvis sier den skal; belyser gode stunder, gir inspirasjon håp og glede og kan være et hjelpemiddel til å se mennesket bak sykdommen til tross for alle tap av funksjoner.
Boken oppmuntrer til aktiv omsorgsfull handling og nærhet selv når den demensrammede "er langt borte".

Denne boken kunne jeg absolutt tenke meg å sette på boklisten for anbefalt tilleggslitteratur :-)

Vennlig hilsen

Anita Magnor Bjerk
Praksiskoordinator
Østfold fagskole
Norge

Velkommen i forlagets webshop

 

HANS ØJESTEN (hæfte)

HANS ØJESTEN

Forfatter: Asher Intrater

Gå ind i hvilken som helst boghandel i dag og du vil på hylderne se mange bogtitler som f.eks.: Realiser dit potentiale, Sandheden bag succes, Vinderformlen, Kraften i positiv tænkning, Udvikl dit selvimage, og lignende.


Verden ved, at der findes uudnyttede kræfter i et menneske, men hvad ikke vides er, hvad disse består af, eller hvorfra disse kræfter kommer, og slet ikke hvordan man får dem ud. Der henvises ofte til denne dybe, indre kapacitet som ”det underbevidste sind”.


Asher Intrater siger i sin bog, at der ikke er tale om menneskets sind, men at det er menneskets ånd, som indeholder alle disse ressourcer. Gud er en åndelig eksistens, og mennesket er skabt i Hans billede. Mennesket er klar over, at der er noget af stor vigtighed i dets indre. Længslen efter at opleve og realisere det grænseløse potentiale gør mennesket søgende. Svaret ligger imidlertid ikke i selvrealiseringsteknikker, men gennem en opdagelse af hvem vi er i forhold til en uendelig og personlig Gud.


Asher er seniorleder i Ahavat Yeshua menigheden i Jerusalem, Tiferet Yeshua menigheden i Tel Aviv og af Revive Israel teamet. De ugentlige e-mails med artikler og bibelundervisning oversættes i øjeblikket til 16 sprog, herunder dansk. For mere information besøg hjemmesiden www.reviveisrael.org

 
 
Fakta om bogen/hæftet 
Titel HANS ØJESTEN
Forfatter Asher Intrater
Indbinding Hæfte
Udgivelses dato  2014
Antal sider 88
Størrelse 14 x 20 cm
ISBN 978-87-996431-4-1
Pris kr. 75,00
Originaltitel THE APPLE OF HIS EYE
75,00 DKK
stk.
HANS ØJESTEN (hæfte)
 
 
 
 
 
 
Foldede kort m. kuvert
Foldede kort m. kuvert
 
CSundgaard Forlag & Foto | CVR: 34329516 | Østergade 34, Ørum, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 86652989